Om os…

.

ProAtv A/S - CVR 29211531

Tranåsvej 6, DK-9300 Sæby.

Sæby Værktøj & Cross (nu Proatv) - startede i 1999 på et spinkelt, men entusiastisk grundlag, ud af min interesse for Quad cross sporten.

Opstart.

I den spæde start, handlede det primært om import af racing dele til Quad cross. Inden for relativ kort tid, fik vi etableret aftaler med en række af de stærkeste producenter på på det Amerikanske marked. Dengang var det vanskeligt at købe god kvalitet i Europa. Delene blev solgt til både forhandlere og private. Samtidig blev der købt vareprøver ind fra flere producenter af ATV og i år 2000 lavede vi aftale med SMC ATV.

SMC havde for daværende kun et par modeller, som var interessante for os i Danmark. Siden da, har SMC udviklet og forbedret således vi i dag har en virkelig stærk, komplet produktlinje fra 50 ccm til 850 ccm som dækker behovene lige fra lækkert legetøj for børn - til seriøse og kraftige erhvervskøretøjer. 

Maskinerne blev solgt sideløbende via Lyngså Trælast som var mit levebrød. I år 2005 købte vi 300 m2 bygning på Tranåsvej 6 Sæby - for på vanlig entusiastisk vis, at indvi Sæby Værktøj... diplomatisk sagt, blev Sæby Værktøj aldrig nogen stor succes...  vi lukkede Sæby Værktøj ned..

Til gengæld, gav den nu tomme bygning mulighed for at udvide aktiviteterne på ATV siden, nu under navnet Sæby Værktøj og Cross.. hvor jeg lige fik den navne idé lige fra....? tænker jeg stadig en del over... vi havde nemlig ikke længere noget værktøj, overhovedet..!  I 2007 ansatte vi Jørgen på deltid i Sæby Værktøj & Cross. Jørgen klarede opgaven så brilliant, at jeg fra 2008 måtte hjælpe til og dele min min tid mellem tømmerhandler branchen og Sæby Værktøj & Cross.

I omtrent samme periode, var vi efterhånden trætte af at forklarer købelystne værktøjskunder, at vi rent faktisk hverken havde skruetrækkere, svejsetråd eller topnøglesæt.. - vi ændrede navnet til Proatv. Det har vi aldrig fortrudt.    

I perioden fra 2007 til 2010 udvidede vi ejendommen på Tranåsvej over tre..!! gange til ialt 600 m2. Fra 2014 har vi yderligere lejet 240 m2 lagerplads tæt på vores lokaler på Tranåsvej.    

2 x mindre XL-BYG solgt.

I 2011 blev Lyngså Trælast og Hals Byggecenter solgt til Tømmergården Nykøbing Mors. Proatv A/S så dagens lys, således jeg fra 2012 har haft fornøjelsen af et spændende brancheskifte til Proatv A/S.

Hvor står vi.

Vi er idag en veletableret mindre importørforretning med salg via Maskinforretninger, Have/Park og Motorcykel forhandlere. For at sikre den bedste kundeservice i hele Danmark, sælger vi udelukkende vores ATV fra Arctic Cat og SMC via et aut. forhandlernet. Øvrige varer og maskiner sælges via en bred kontaktflade af forhandlere.

ProAtv A/S har gennem årene solgt mere år for år. ProAtv er ejet 100% af LTHN Holding ApS, en økonomisk stærk og uafhængig virksomhed. Det giver os styrke til at købe stort ind - for dig som kunde giver det en sikkerhed for, at det du køber idag, løber vi ikke fra i morgen...

Vi er tre engagerede medarbejdere og en dygtig freelance bogholder til at sidde på pengekassen. Yderligere har vi rigtig mange gode forhandlere. Men vi vil mere...   

Vores mål er.

At bevare og forbedre den goodwill vi nyder fra vores forhandlere og slutkunder.

At sælge de bedste produkter fra gode producenter som målbevidst konstant vil gøre det bedre.

At have gode forhandlere med et bredt og relevant vareudvalg, som yder god vejledning, både om køb og finansiering. 

At ansætte yderligere en til to ekstra medarbejdere inden for de næste to år. 

At udvide vores sortiment med flere relevante produkter.

Hvad handler vi med.

ARCTIC CAT fra USA er verdens tredje største producent af ATV.  SMC er en af de bedste ATV producenter fra Taiwan - med en vilje og evne til konstant at arbejde fremad!

Yderligere har vi egen import af Quad-X ATV redskaber som ikke overgås, Rammy frontmonteret slagleklipper og sneslynge. Rykov fejemaskiner. XTR hjelme, J-Wheelz, Diamond bagage- og arbejdsbokse og Spectro Oils som producerer smøre- og tilbehørsmidler der ikke overgås! 

Hos os finder du kun gode produkter.. du finder ikke ATV eller produkter som ligner den rigtige varer, men reelt er produceret på sølle grundlag.

ProAtv

har nu 860m2 under tag i Sæby, samt et logistik lager til rådighed i Hammerum. Typisk lagerfører vi mellem 300 og 400 stk. Arctic Cat  og SMC ATV. Alle produkter kan, efter aftale, fremvises i Sæby.

.

Med venlig hilsen
Henning Nielsen
Indehaver

 
profil
profil2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 .Billeder af vores ejendom i Sæby hvor vi har 840 m2 under tag. Vores ATV lager står i Odense hos DSV.