POTENTIALET I DIN ATV ELLER UTV ER UENDELIGT STORT...!

bla8506lillehvid-kant-th.Der findes mange producenter, men ingen bedre og mere dedikeret end Quad-X fra Blaney Agri!

Blaneys Quad-X ATV serie, er udviklet og produceret i Irland. Hovedparten af Blaneys ingeniører har dybe rødder i landbruget. Maskinerne udvikles i samarbejde med jordbrugere med langt mere tradition for at benytte ATV og UTV end noget andet sted i verden! 

Det som fungere i Irland - fungere i resten af Europa - ingen steder testes grejet så hårdt som i Irland, test under endnu vanskeligere betingelser end vi har i Danmark. Det er din sikkerhed for at du køber værktøjer som virkelig virker. Produkternene er i høj CE godkendt kvalitet og programmet er omfattende. VIDEO LINK: www.quad-X.com/video

 

230 LTR. SPRØJTE/VANDVOGN

bla230l-towed-sprayer_w

 

Quad-x-logo

Quad-X 230L sprøjte og trailer

..er den gode løsning.. skal du medbringe vand til dine dyr, vande nyplantede træer eller sprøjte større arealer? Så er løsningen her!

Har du en å eller en sø på ejendommen, kan du også pumpe vand op i beholderen hvis du køber motorløsningen med sugeløsning og filter... Dels slipper du for vandafgift, men spare også tid og penge da du kan minimere transporten efter vand.

Med Quad-X har kan du naturligvis vælge motoren fra.blaanti-drift3_large

Istedet har du en særdeles god trailerløsning med 230 ltr. sprøjtetankSuperpump og Quad-X præcisions alu sprøjtelanse til plet- og keglesprøjtning.

Løsningen arbejder problemfrit med en 335 cm Antidrift bom eller 480 cm Quad-X præcisions sprøjtebom. Med sprøjtetanken på en trailer, stilles der næsten ingen krav til det trækkende køretøj.

Pris fra kr. 20.489,- excl moms (incl. 25.611,-)