POTENTIALET I DIN ATV ELLER UTV ER UENDELIGT STORT...!

bla8506lillehvid-kant-th.Der findes mange producenter af græs- og slagleklippere samt brakpudsere, men ingen bedre og mere dedikeret end Quad-X fra Blaney Agri!

Blaneys Quad-X ATV serie, er udviklet og produceret i Irland som i forvejen er kendt for særdeles kraftig og sej vegetation, grundet beliggenheden ud til Atlanterhavet og det fugtigt klima - derfor er Irland anerkendt i hele Europa, som de bedste producenter af maskiner til klipning og vanskelig ukrudtsbekæmpelse. 

Hovedparten af Blaneys ingeniører har dybe rødder i landbruget. Maskinerne udvikles i samarbejde med jordbrugere med langt mere tradition for at benytte UTV, ATV, gamle Land Rovere og Jeeps end noget andet sted i verden! 

Det som fungere i Irland - fungere i resten af Europa - ingen steder testes grejet så hårdt som i Irland, test under endnu vanskeligere betingelser end vi har i Danmark. Det er din sikkerhed for at du køber værktøjer som virkelig virker.

Produkternene er i høj CE godkendt kvalitet og programmet er omfattende. VIDEO LINK: www.quad-X.com/video

blahigh1
Quad-x-logo

.

Quad-X værktøjsmåtte er bare en god idé i rigtig mange henseender.

Måtten er produceret i et materiale som samler sig omkring det man ligger fra sig - derfor ligge grejet godt, direkte på måtten når du køre i rolig fart... uden du behøver at stroppe eller binde.

Som en bonus er du også fri for skramlende lyde... måtten er ekstrem let at montere.

ATV VÆRKTØJ.

Hele tanken for Quad-X er at lave de bedste værktøjer så effektive, at man i det virkelige liv automatisk erstatter traktor timerne med langt billigere ATV drift timer. I mange tilfælde når vanen er brudt, vil du eller dine ansatte indse at ATV´en også er hurtigere og sjovere.

Quad-X værktøjsmåtte pris kun kr. 756,- (incl. moms kr. 945,-)