Om os…

Proatv A/S - CVR 29211531

Tranåsvej 6, DK-9300 Sæby.

Proatv A/S - startede i 1999 som Sæby Værktøj & Cross på et spinkelt, men entusiastisk grundlag.

.

I den spæde start

handlede det primært om import af ATV til børn, samt racing dele til Quad cross. ATV'er og racing udstyr blev solgt til forhandlere og private. Sideløbende blev der købt vareprøver ind fra flere producenter af ATV.

.

År 2003 fik Proatv første ATV import

med Barossa ATV som reelt viste sig at være produceret af SMC ATV.  SMC havde dengang kun et par modeller, som var interessante i Danmark. I dag har vi SMC maskiner fra 50 ccm og op til en 2-cyl. twin 850 ccm.

.

I år 2005 købte vi 300 m2

bygning på Tranåsvej 6 Sæby - for på vanlig entusiastisk vis, at indvi Sæby Værktøj... diplomatisk sagt, blev Sæby Værktøj aldrig nogen stor succes...  vi lukkede Sæby Værktøj ned..

.

Til gengæld, gav den tomme bygning

mulighed for at udvide aktiviteterne på ATV siden og Sæby Værktøj og Cross blev født... hvor den navne idé lige kom fra, tænker vi stadig over??... vi havde nemlig ikke længere noget værktøj, overhovedet..!  I 2007 ansatte vi en fast mand i Sæby Værktøj & Cross.

Omtrent i samme periode, var vi efterhånden trætte af at forklarer købelystne værktøjskunder, at vi rent faktisk hverken havde skruetrækkere, svejsetråd eller topnøglesæt.. - vi ændrede navnet til det mere mundrette navn. Proatv. Det har vi aldrig fortrudt.

.

Proatv udvider

i perioden fra 2007 til 2010 udvidede vi ejendommen på Tranåsvej over tre.. gange til godt 620 m2. I 2014 lejede vi yderligere 240 m2 lagerplads i naboejendommen. I 2018 overtog vi naboejendommen på 780 m2.

.

2013 fik vi importen af Arctic Cat ATV fra USA

som var en af verdens største ATV/UTV producenter. Desværre valgte Textron(ny ejer) at trække Arctic Cat helt ud af Europa i 2017. I stedet ønskede Textron at koncentrere sig om nord-Amerika samt Canada.

..

2017 var starten på ny motorcykel import

i form af Italienske F.B Mondial motorcykler med historie fra 1948-60 og 10 Verdensmesterskaber. I 2018 fik vi importen af Italienske SWM, med interessant historie fra 1971-84 vundet VM og EM'er og et væld af andre løb.  For at koncentrere  os mere om Royal Enfield, opsagde vi aftalen med SWM og  F.B Mondial.

.

2018 blev vi dansk Royal Enfield importør

Royal Enfield fra år 1901 - verdens ældste motorcykel fabrikant! Royal Enfield er MC  med arv og historie uden sammenligning. Off-road og On-road. Royal Enfield byder ind med noget helt særligt! Tjek dem!

.

I 2020 blev vi dansk importør af ATV'er fra Segway Powersport

Segway gik da seriøst ind i power sport, med en komplet produktlinje af ATV og UTV. Som noget helt nyt, er der også tiltænkt hybrid modeller med op til 181 hk, dog tidligst i medio 2022.  Læs mere HER

.

Vi er i dag

en veletableret importørforretning, med salg via Maskin- og Have/Park forretninger, såvel som Motorcykel forhandlere.

Pt. har vi  50+ forhandlere indenfor  Maskin- og Have/Parkforhandlere, samt Motorcykel forhandlere.

For at sikre god kundeservice i hele Danmark, sælger vi udelukkende vores ATV og MC via et vores forhandlernet. Øvrige vare og maskiner, sælges over en bred kontaktflade af forhandlere.

Proatv A/S vokser år for år - og er ejet 100% af LTHN Holding ApS, en økonomisk stærk og uafhængig virksomhed. Det giver os styrke til at købe stort ind. For dig som kunde, giver det en sikkerhed for at det du køber i dag, løber vi ikke fra i morgen.

Vi er fire ivrige medarbejdere og en dygtig freelance bogholder, til at sidde på pengekassen. Yderligere har vi rigtig mange gode forhandlere og vi vil mere.

.

Vores mål er

  • At bevare, udbygge og forbedre den goodwill vi nyder fra vores forhandlere og detail-kunder.
  • At sælge, ikke bare gode produkter, men også interessante, spændende og gerne produkter med et "twist".
  • At have gode forhandlere med et bredt og relevant vareudvalg, som yder god vejledning, om såvel køb som leasing/finansiering.
  • At ansætte yderligere en til to ekstra medarbejdere inden for de næste to år.
  • At udvide vores sortiment med flere relevante produkter.

.

Vores ATV/UTV og Motorcykel import består af.:

   • SMC ATV som producere kvalitets-ATV fra Taiwan. Flere med T3a traktor godkendelse.
   • Segway ATV & UTV er T3a eller T1a traktor godkendt.
   • Royal Enfield motorcykler fra Indien, med tydelige spor fra 1950 til 1960'erne.
   • Corvus UTV Markedets pt. bedste UTV, som er større og mere Komfortabel/Luksuriøs/Lasteevne
    .

Vores redskabs- og tilbehør's import til ATV består af.:

   • Quad-X Irland. ATV redskaber som rotor klipper og verdens stærkeste ATV slagleklipper og meget mere.
   • Rammy Finland. Kan noget andre ikke kan med frontmonteret redskaber som; Slagleklipper, brakpudser, sneslynger og rotorklippere..!  - i seriøs kvalitet og flotteste forarbejdning.
   • RYKOV Tjekkiet. Fejemaskiner, front monteret ATV slagleklippere og sneplov sæt i bevisligt i professionel udførelse. Lavere pris, men absolut kvalitet!
   • J-Wheelz USA. Unikt system til din ATV i dyb sne, vanskeligt terræn, vand og vådområder.
   • Kolpin USA. Bagage- arbejds- og sædebokse med plads til passager. Stort program.
   • Spectro Oils USA. Smøre- og servicemidler der ikke overgås, men overgår!

Hos os finder du kun gode nidkært udvalgte produkter, der er testet som de bedste..!

.

ProAtv

har 1400 m2 under tag i Sæby, samt et DSV logistik lager til rådighed i Odense. Typisk lagerfører vi mellem 250 og 350 ATV og motorcykler. Produkterne kan efter aftale fremvises i Sæby.

.

Med venlig hilsen
Team Proatv

profil
profil2
Vores ejendom i Sæby hvor vi har 1400 m2
under tag. ATV og MC fjernlager er
placeret i Odense.