maxxisSubHeaders_ATVsport

Goldspeed er en virkelig seriøs producent af sports- og cross dæk. Goldspeed er produceret hos Maxxis som er den næst største ATV dæk producent i verden. Mange virkelige gode dæk!

ITP laver utility- cross- eller sportdæk i absolut god kvalitet.

Maxxis. Der foregår konstant udvikling i både eksisterende såvel som nye produkter. Til sport og racing er Maxxis lige nu den mest vindende, samtidig præsterer de markedet bedste utility dæk.

ITP-t_hsmxr6(1)

ITP MXR 6 serie er suverænt det mest vindende cross dæk gennem tiderne ! God slidstyrke kombineret med ny udviklet karkasse giver et fodfæste der ikke overgåes.  Bedst til bløde baner - jord, sand og grus. Skrider forudsigeligt i sving og fantastisk acceleration ud af sving og i starter. Præstere tilmed problemfrit på hårde områder. Det er en vinder !  

Vælg 18 tommer for at få den sænking som er så vigtig i sving for max fart.   

Der findes ikke bedre 18 tommer crossdæk til varieret overvejende bløde danske baner! Dækket er let, forudsigeligt, solidt, slidstærk med det bedste grip. Basta !

Lager.:
Fordæk MXR6 19x6-10, 20x6-10
Bagdæk MXR6 18x10-8 

ITP-t_hssx(1)

ITP SX vinder alle test det deltager i !

Dækket er extremt slidstærkt og lavet til hårde og mellem hårde baner samt grus. Bladet Dirtwheel fastslog, at selv om ITP havde lavet det bedste dæk til de lidt hårdere underlag, formåede dækket alligevel at bevare 85-90% af det grip på en blød bane som MXR6 præsterede. Bemærk den ekstra tynde opskæring lavet i hver knop. Samme princip som et vinterdæk, da man på den måde får dobbelt antal små bidende kanter.

Altså et super allround dæk med force på faste baner - meget høj slidstyrke.

Lager.: Bagdæk 18x10-8

Se priser  i webshoppen

Test ITP SX

Test ITP SX på Trac Lock-fælge

ITP Quadcross Pro er nyudviklet ud fra den store succes Quadcross som på kort tid blev det mest vindende dæk i USA !

Det nye Quadcross Pro er yderligere blevet lettet for vægt og tilpasset i karkasse samt compound for at give dækket endnu mere spændvidde. Quadcross Pro har et utrolig bid hårde baner samt grus underlag, men det nye er, at dækket nu faktisk også håndtere enkelte sektioner med bløde underlag - altså mere allround med med hovedvægt på faste underlag.

Dette dæk er 100% det samme dæk som ITP pro team kører med ! Tonvis af grip, men forudsigeligt og eftergivende. Flere af de større team udtaler at det er de nemmeste og billigste 2 sekunder pr. runde der kan købes !

Lagerføres i.:

Fordæk 20x6-10 

Test ITP Quadcross Prolite

ITP Quadcross XC er det nyeste indenfor 20 tommer dæk. Til dig som ønsker mere højde på en sporet blød/mudret crossbane. XC benytter fordelene ved det nyudviklet mønster type som Quadcross ProLite 18 tommer allerede har vundet utallige sejre med - men XC er mere åben i mønsteret, med højere mønsterblokke og en blødere og sejere type compound for maximalt bid i løs underlag og dybe spor.

Knap så agressivt som GNCC - men betydelig lettere og alligevel et meget robust 6 lags dæk som bare skubber din quad frem i dybe spor og løs/sandet bane.

Quadcross XC er en vinder!

Lagerføres i 20x10-9

ITP holeshot som radialKANONTILBUD - SE SHOP!!! 

Radial princippet giver mere komfort for reducere træthed - og mere bid. MX agtig facon og mønster. SR til allround bane, trail og race hvor der ønskes ekstra frihøjde.

6 lags - robust og meget slidstærk, også på hårde baner. Super allround dæk med mønsterknoppen slidset som på SX for godt greb i hårde underlag. Mønster åbent som på MXR for god udrensning ekstra bid også i blødere underlag.

Dette dæk er meget slidstærkt.

Lager: bagdæk 20x10-9 fordæk 21x7-10  
Pris se webshop.

goldspeed-logo-ny(1)(4)

 

Goldspeed er produceret af Maxxis efter Hollandsk idé - og er således den næst største producent af en komplet serie ATV dæk. Baseret på både USA og Europæiske erfaringer er der dæk til enhver opgave.

Goldspeed MXR2 18x10-8 - et motocross dæk til hårde og faste baner. 

Store mønsterblokke for at skabe max. kontakt på en bane eller overflade, der er så fast at der ikke er mulighed for at ´grave´ i underlaget - for at skabe mere bredde er der forholdsvis langt mellem mønsterblokkene sådan at dækket alligevel har fornuftig fæste i blødere områder på banerne.

MXR er et delvis allround dæk med klar vægt på at yde maximalt det hårde underlag.

Lagerføres 18x10-8
Se mere i shoppen

Goldspeed MXF 20x6-10 - store knopper med stor trædeflade, men knopperne er åbnet og der er stor afstand. Produceret som et dæk til hårde faste baner, men dækket er forholdsvis åbent for at være i stand til samtidig at klare bløde sektioner. 

Vælg rolig dette dæk som allround. Produceret mod hård underlag, men som fordæk præsterer det masser af bid også i det bløde.  

MXF er et allround dæk med vægt på det hårde underlag.

Lagerføres 20x6-10
Se mere i shoppen.

Goldspeed SX er produceret til mellem hård bane med et løs lag i overfladen. Et rigtig motocross dæk.

Mange og mindre knopper som samlet set giver stort bid. Åbent for at kunne nå ned og bide. Fås som 18 tommer til faste baner hvor der er behov for en sænkning i de hurtige sving  - og som 20 tommer til baner som kræver mere frihøjde pga. bløde sektioner. Dækket har godt sidevejs grip.

Lagerføres i størrelse.: 
Bagdæk 18x10-8 og 20x10-9
Fordæk 20x6-10 og 21x6-10 

Goldspeed SX er produceret til mellem hård bane med et løs lag i overfladen. 

20 tommer er et rigtig motocross dæk til forenden. Den størrelse de fleste vælger - compound og skrå knopper for at øge biddet i de bløde sektioner. 21 tommer fordæk for mere enduro/allround/sporkørt bane. 

Lagerføres i størrelse.: 
Bagdæk 18x10-8 og 20x10-9
Fordæk 20x6-10 og 21x6-10 

Goldspeed MXR 20x10-9 (PPM) 

Bemærk dette dæk i størrelse 20x10-9 er fremstillet med PPM som er et yderst robust folie materiale som beskytter mod punkteringer. Ikke så vigtigt på en cross bane, men væsentlig til lang distanceløb eller leg hvor man kører i alt tænkeligt underlag, skarpe sten osv.    

Opbygning er lavet til grus og bløde baner, men dækket kan mere end det . Et 20 tommer højt dæk anvendes normalt kun på baner med bløde og sporkørte sektioner - for at øge biddet er mønsteret åbnet, blokkene mindsket og med en ekstra slidsning i knoppen samtidig med at knophøjden er øget. Det medvirker at dækket bliver bedre allround og i særdeleshed i bløde baner. Et godt valg hvis men vil ha´ højde på bagenden.

Lagerføres som 20x10-9

Goldspeed MXF 21x6-10 (PPM)

Bemærk dette dæk i størrelse 21x6-10 er fremstillet med PPM som er et yderst robust folie materiale som beskytter mod punkteringer. Ikke så vigtigt på en cross bane, men væsentlig til lang distanceløb eller leg/race hvor man kører i alt tænkeligt underlag, skarpe sten osv.

Opbygning og compound er lavet til grus og faste baner med hårde sektioner. Et 21 tommer dæk anvendes normalt kun på baner med bløde og sporkørte sektioner - i sammenligning med MXF 20x6-10 er mønsteret derfor mere åbent og med en højere knop. Det gør dækket langt mere allround og et godt valg i bløde områder.

Lagerføres som 21x6-10

goldsp90162(1)

Goldspeed 22x8-9 SC 3

Smalt og højt dæk... til sand og meget løse baner. Dækket er stadig opbygget som 4 lags dæk. Dækkanten er absolut solid så dækket ikke uden videre slå´s af.

Et rigtig motorsports dæk fra Goldspeed som overgår no-name lavpris dæk fra ??  

Lagerføres i 22x8-9

Goldspeed 21x10-9 SC3

NY UDGAVE - er et rigtig sand/løs/blød/tung jord dæk. Nok det bedste der findes næst efter desideret sandpaddlers. Max. grip fremad og nu mere side grip. I dybe spor er side unødvendigt, men i begyndelsen af et race, indtil sporet er dannet - er side grip absolut nødvendigt. Hvis du har motorkraften og sætter dig op på tanken... sender dette dæk dig først ind i svinget når starten går !

Bemærk også at dækket er et 21 tommer for ekstra fri højde - fremstillet til motocross. Kraftige dæksider for at mindske risko for punktering og kraftige dækkanter for at undgå dækket slå´s af fælg. Goldspeed SC er et langt bedre valg end kinesiske dæk i traktor dimensioner - med mindre din quad er af fabrikat Ferguson...!

Lagerføres 21x10-9

Goldspeed MX - er et prisbillig dæk i god kvalitet. En sand klassiker. Dækket er et allround racing dæk. 

Det kan også opfattes som et MEGET slidstærkt træningsdæk eller et godt allround dæk til leg eller motocross hvis du vil ha´ lavere dækomkostning.

Lagerføres som 20x10-8

 

Maxxis får naturligvis Europæisk input via Goldspeed Europa, yderligere har Maxxis har udvikingsafdeling i USA. Samlet set sikre det solidest mulig input fra verdens bedste quad- og ATV piloter. Den viden bruger de til at producere dæk i absolut topklasse! Bemærk især de 19tommer bagdæk - vi har haft dem testet af en af Danmark bedste quad kørerer som KLART vendte tomlen op!!

Maxxis kan mere end det.

Maxxis 19x10-9 i-mx er et rigtig 4 lags motocross dæk, med stor robusthed mod punkteringer.

i-mx er af radial typen. (Radial info klik) Derfor evner dækket at flexe over underlagets ujævnheder - det giver mere bid, mere komfort og mere køretid da du bliver mindre træt!

Dækket er produceret relativt aggressivt, med 12 mm dybde rettet mod faste underlag som grus/jord - men pga af åbenheden i mønsteret bider det igennem og griber i underlaget. Den store fordel er den lidt højere profil som giver frihøjde til at nå ned at få bid i de bløde sporkørte områder.

Den næste fordel er at du kan customisere til endnu blødere underlag ved eksempelvis at fjerne eks. 2 knopper i hver række sådan at dækket synker endnu mere ned i underlaget frem for at køre ovenpå. Set i det lys, måske det mest universale dæk, der kan købes.

Lagerføres som 19x10-9.

Maxxis 20x6-10 i-mxRadial dæk (Radial info klik) med bløde og absolut super bid egenskaber - kan bruges på alle underlag, men det er især særdeles stærkt på grus og faste underlag. De 2 meter senere du kan bremse før hvert sving, kan i den sidste ende være forskellen på en sejr eller ej!

Se beskrivelsen af i-mx ovenover.

Typisk har de fleste 2 sæt hjul - mindst et af sættene bør være i-mx!

Lagerføres som 20x6-10.

Maxxis 18x10-8 xm primært til grus, faste og hårde baner - men også med nok åbenhed i mønsteret til at det bider i bløde sektioner som findes på næsten alle danske baner!

Kanondæk - det er en vinder. 

Lagerføres som 18x10-8

Maxxis 20x6-10 Xm fordæk - brems senere, drej skarpere, gas tidligere... det åbne og ekstremt aggresive mønster sikre fantastisk bid hvor der er blødt. Maxxis Xm drejer forenden præcis derhen hvorhen du ønsker - også i det løse. Den relative flade profil sikre også bid og max egenskaber på hårdere underlag!

Lækkert og flot dæk.

Lagerføres som 20x6-10