Om os…

.

Proatv A/S - CVR 29211531

Tranåsvej 6, DK-9300 Sæby.

Sæby Værktøj & Cross (nu Proatv) - startede i 1999 på et spinkelt, men entusiastisk grundlag, ud af interesse for Quad cross sporten.

Opstart.

I den spæde start, handlede det primært om import af racing dele til Quad cross. Dengang var det vanskeligt at købe god ægte racer-kvalitet i Europa. Inden for relativ kort tid, fik vi etableret aftaler med en række af de stærkeste producenter på på det Amerikanske marked. Delene blev solgt til både forhandlere og private. Samtidig blev der købt vareprøver ind fra flere producenter af ATV og i år 2000 lavede vi aftale med SMC ATV.

SMC havde for daværende

kun et par modeller, som var interessante for os i Danmark. Siden da, har SMC udviklet og forbedret således vi i dag har en virkelig stærk, komplet produktlinje fra 50 ccm til 850 ccm som dækker behovene lige fra lækkert legetøj til børn - og op til seriøse og kraftige erhvervskøretøjer.

Maskinerne blev solgt sideløbende via Lyngså Trælast som var mit levebrød. I år 2005 købte vi 300 m2 bygning på Tranåsvej 6 Sæby - for på vanlig entusiastisk vis, at indvi Sæby Værktøj... diplomatisk sagt, blev Sæby Værktøj aldrig nogen stor succes...  vi lukkede Sæby Værktøj ned..

Til gengæld, gav den nu tomme bygning

mulighed for at udvide aktiviteterne på ATV siden, nu under navnet Sæby Værktøj og Cross.. men hvor den navne idé lige kom fra tænker jeg stadig en del over??... vi havde nemlig ikke længere noget værktøj, overhovedet..!  I 2007 ansatte vi en fast mand på deltid i Sæby Værktøj & Cross. Fra 2008 delte jeg min tid mellem tømmerhandler branchen og Sæby Værktøj & Cross.

I omtrent samme periode, var vi efterhånden trætte af at forklarer købelystne værktøjskunder, at vi rent faktisk hverken havde skruetrækkere, svejsetråd eller topnøglesæt.. - vi ændrede derfor navnet til det mere mundrette Proatv. Det har vi aldrig fortrudt.

I perioden fra 2007 til 2010 blev ejendommen på Tranåsvej udvidet over tre..!! gange til ialt 600 m2. Fra 2014 yderligere lejet 240 m2 lagerplads tæt på vores lokaler på Tranåsvej.

2 x mindre XL-BYG solgt.

I 2011 blev Lyngså Trælast og Hals Byggecenter solgt til Tømmergården Nykøbing Mors og Proatv A/S så dagens lys, således jeg fra 2012 havde fornøjelsen af et spændende brancheskifte til Proatv A/S.

Det spøjse er nu, at det firmanavn vi ellers

selv har været imponeret over nu gennem flere år, så småt viser de første svaghedstegn, idet vi sent i 2017 udvidede med import af Mondial Motorcykler. Allerede nu, ved vi der kommer yderligere udvidelse hos Mondial.. samtidig har vi accepteret nok et motorcykelmærke. Vi forventer at præsentere en række af interessante MC i løbet af marts 2018...

Hvor står vi.

Vi er idag en veletableret mindre importørforretning med salg via Maskinforretninger, Have/Park og Motorcykel forhandlere. For at sikre den bedste kundeservice i hele Danmark, sælger vi udelukkende vores ATV  og MC via et aut. forhandlernet. Øvrige varer og maskiner sælges via en bred kontaktflade af forhandlere.

ProAtv A/S har gennem årene solgt mere år for år. ProAtv er ejet 100% af LTHN Holding ApS, en økonomisk stærk og uafhængig virksomhed. Det giver os styrke til at købe stort ind - for dig som kunde giver det en sikkerhed for, at det du køber idag, løber vi ikke fra i morgen...

Vi er tre engagerede medarbejdere og en dygtig freelance bogholder til at sidde på pengekassen. Yderligere har vi rigtig mange gode forhandlere. Men vi vil mere...

Vores mål er.

At bevare, udbygge og forbedre den goodwill vi nyder fra vores forhandlere og slutkunder.

At sælge de bedste produkter fra gode producenter, som målbevidst konstant vil gøre det bedre.

At have gode forhandlere med et bredt og relevant vareudvalg, som yder god vejledning, både om køb og leasing/finansiering.

At ansætte yderligere en til to ekstra medarbejdere inden for de næste to år.

At udvide vores sortiment med flere relevante produkter.

Vores ATV og Motorcykel egen-import består af.:

- ARCTIC CAT som et førende brand fra USA og verdens tredje største producent af ATV.
- SMC er toppen af de bedste ATV producenter fra Taiwan - med en vilje og evne til konstant at arbejde fremad!
- F.B Mondial motorcykler i nutidig Italiensk retro design i flot forarbejdning, overbevisende lækker kvalitet. Bør ses!!
- Royal Enfield moderne motorcykler fra 1950 til 1960'erne - kommer snart..

Vores redskaber og egen-import.:

- Quad-X ATV Irland redskaber som rotor klipper og verdens største slagleklipper og meget meget mere.
- Rammy Finland frontmonterede slagleklippere og -sneslynger kan også noget andre ikke kan.
- Rykov Tjekkiet fejemaskiner bevislig proff kvalitet i to bredder og mulighed for aktuator vinkling.
- J-Wheelz USA unikt system til din ATV i vådområder og uvejsomt terræn.
- Diamond Canada bagage- arbejds- og bokse med plads til passager, kæmpe program.
- Spectro Oils USA som producerer smøre- og servicemidler der ikke overgås, men overgår!

Hos os finder du kun gode nidkært udvalgte produkter, testet som de bedste..!

ProAtv

har 860m2 under tag i Sæby, samt et DSV logistik lager til rådighed i Odense. Typisk lagerfører vi mellem 200 og 300 stk. Arctic Cat  og SMC ATV. Alle produkter kan efter aftale, fremvises i Sæby.

.

Med venlig hilsen
Henning Nielsen
Indehaver

 
profil
profil2
 
 
Vores ejendom i Sæby hvor vi har 860 m2
under tag. ATV lageret er placeret i Odense.