Om os…

Proatv A/S - CVR 29211531

Tranåsvej 6, DK-9300 Sæby.

Sæby Værktøj & Cross (nu Proatv) - startede i 1999 på et spinkelt, men entusiastisk grundlag, ud af interesse for Quad cross sporten.

Opstart.

I den spæde start, handlede det primært om import af racing dele til Quad cross. Inden for relativ kort tid, etablerede vi aftaler med en række af stærke producenter, på det Amerikanske marked. Delene blev solgt til forhandlere og private. Sideløbende blev der købt vareprøver ind fra flere producenter af ATV og i år 2000 landede vi vores første aftale - med SMC ATV.

SMC havde for daværende

kun et par modeller, som var interessante for os i Danmark. Siden da, har SMC udviklet produktlinjen og konstant forbedret kvaliteten, således vi i dag har en stærk, komplet serie  ATV fra 50 ccm til 850 ccm. Således dækker SMC nu behovene fra top-kvalitet ATV til børn - og op til seriøse og kraftige erhvervskøretøjer.

I år 2005 købte vi 300 m2 bygning på Tranåsvej 6 Sæby - for på vanlig entusiastisk vis, at indvi Sæby Værktøj... diplomatisk sagt, blev Sæby Værktøj aldrig nogen stor succes...  vi lukkede Sæby Værktøj ned..

Til gengæld, gav den nu tomme bygning

mulighed for at udvide aktiviteterne på ATV siden, nu under navnet Sæby Værktøj og Cross... hvor den navne idé lige kom fra, tænker jeg stadig en del over??... vi havde nemlig ikke længere noget værktøj, overhovedet..!  I 2007 ansatte vi en fast mand i Sæby Værktøj & Cross. Fra 2008 delte jeg min tid mellem tømmerhandler branchen og Sæby Værktøj & Cross.

I omtrent samme periode, var vi efterhånden trætte af at forklarer købelystne værktøjskunder, at vi rent faktisk hverken havde skruetrækkere, svejsetråd eller topnøglesæt.. - vi ændrede derfor navnet til det mere mundrette Proatv. Det har vi aldrig fortrudt.

I perioden fra 2007 til 2010, blev ejendommen på Tranåsvej udvidet over tre..!! gange til ialt 600 m2. Fra 2014 lejede vi yderligere 240 m2 lagerplads tæt på vores lokaler på Tranåsvej.

Det spøjse er, at firmanavnet Proatv som vi ellers

selv har været imponeret over nu gennem flere år, så småt viser de første svaghedstegn, idet vi ultimo 2017 udvidede med import af Mondial Motorcykler.. i løbet af 2018, introducerer vi i maj/juni SWM Motorcykler og senere Royal Enfield som oprindelig startede i 1907!  Introduktionstidspunkt af Enfield ligger endnu ikke helt fast, men vi forventer medio/ultimo 2018.

Hvor står vi.

Vi er idag en veletableret mindre importørforretning, med salg via Maskinforretninger, Have/Park og Motorcykel forhandlere. For at sikre den bedste kundeservice i hele Danmark, sælger vi udelukkende vores ATV  og MC via et aut. forhandlernet. Øvrige vare og maskiner sælges via en bred kontaktflade af forhandlere.

ProAtv A/S har gennem årene solgt mere år for år. ProAtv er ejet 100% af LTHN Holding ApS, en økonomisk stærk og uafhængig virksomhed. Det giver os styrke til at købe stort ind - for dig som kunde giver det en sikkerhed for, at det du køber idag, løber vi ikke fra i morgen..

Vi er fire engagerede medarbejdere og en dygtig freelance bogholder til at sidde på pengekassen. Yderligere har vi rigtig mange gode forhandlere. Men vi vil mere...

Vores mål er

 • At bevare, udbygge og forbedre den goodwill vi nyder fra vores forhandlere og slutkunder.
 • At sælge ikke bare de bedste produkter, men også interessante, spændende og gerne produkter med et "twist".
 • At have gode forhandlere med et bredt og relevant vareudvalg, som yder god vejledning, om såvel køb som leasing/finansiering.
 • At ansætte yderligere en til to ekstra medarbejdere inden for de næste to år.
 • At udvide vores sortiment med flere relevante produkter.

Vores ATV og Motorcykel import består af.:

 • TEXTRON ATV som et førende brand fra USA og verdens tredje største producent af ATV.
 • SMC ATV er i toppen med de bedste producenter fra Taiwan - med en vilje og evne til konstant at arbejde fremad!
 • F.B Mondial motorcykler fra Italien i nutidig Italiensk retro design i flot forarbejdning, overbevisende lækker kvalitet.
 • Royal Enfield motorcykler fra Indien, med tydelige spor fra 1950 til 1960'erne..  - kommer snart..
 • SWM motorcykler fra Italien - nyfortolkning fra 1971-1984 da SWM var mest kendt for Trial og MX.

Vores redskabs import til ATV består af.:

 • Quad-X Irland. ATV redskaber som rotor klipper og verdens største ATV slagleklipper og meget meget mere.
 • Rammy Finland. Kan noget andre ikke kan. Slagleklippere, brakpudser og sneslynger, frontmonteret !
 • Rykov Tjekkiet. Fejemaskiner bevislig proff kvalitet i to bredder og mulighed for aktuator vinkling.
 • J-Wheelz USA. Unikt system til din ATV i dyb sne, vådområder og uvejsomt terræn.
 • Diamond Canada. Bagage- arbejds- og sædebokse med plads til passager, kæmpe program.
 • Spectro Oils USA. Smøre- og servicemidler der ikke overgås, men overgår!

Hos os finder du kun gode nidkært udvalgte produkter, der er testet som de bedste..!

ProAtv

har 860m2 under tag i Sæby, samt et DSV logistik lager til rådighed i Odense. Typisk lagerfører vi mellem 250 og 350 stk. ATV og motorcykler. Alle produkter kan efter aftale, fremvises i Sæby.

.

Med venlig hilsen
Team Proatv

profil
profil2
Vores ejendom i Sæby hvor vi har 860 m2
under tag. ATV lageret er placeret i Odense.