POTENTIALET I DIN ATV ELLER UTV ER UENDELIGT STORT...!

bla8506lillehvid-kant-th.Quad-X ATV serien,  udviklet og produceret i Irland, hvor Atlanterhavskystens fugtige klima, bidrager til en særdeles kraftig og sej vegetation.

Blaney producerer verdens stærkeste og mest robuste klippe systemer til ATV og UTV. Produkterne er i høj CE godkendt kvalitet -  VIDEO LINK: www.quad-X.com/video


.

WILDCUT® POWER SHREDDER

.

Power Shredder®

Billede er fra et Fynsk Gods. Shredder® slagleklipper med en 23 hk Vanguard motor.  Den trækkes af en ATV med J-Wheelz og arbejder i 2,50 mtr siv, i et vådområde der tidligere krævede en pistemaskine..! Altså er der opnået massive besparelse!

Arctic Cat ATV/UTV eller SMC ATV hvis du mangler et trækdyr..

Quad-X fra Irland er hvor du er, og de ved hvad der skal til! Skal ABSOLUT ses!

Power Shredder® er bygget til at slå 2-2½ mtr. høje kraftige siv,  og anden massiv tæt vegetation som bregner, lyng, majs mm...!

Med Power Schredder® og en ATV, kan du kører på stigninger og i våde områder, hvor en traktor ikke kan. Tilkøb J-Wheelz  for ekstremt våde områder.

En Power Schredder® roterer ca. 1000 omdr. hurtigere end en traktor slagleklipper - derfor er Schredder® effektiv og findeler bedre end nogen anden klipper - hurtigere kompostering.

Siv i 2-2½ mtr. højde frigiver under klipning en klæg skum og der arbejdes med ekstreme mængder af af materiale. Det er Schredder designet til at håndtere!  

Gennemtænkt design af Schredder® gør den kan trækkes af en ATV i størrelsen 500 ccm og op.

Du kan vælge mellem fire forskellige motor typer - alle i den overlegne V-Twin VANGUARD serie med 16, 18 eller 23 hk! Klipperen kan på enkel vis højde justeres mellem 30-250 mm.

 FAKTA.: 

 • Klippe bredde enten 130 cm eller 150 cm.
 • Højdejustering 30-250 mm.
 • Justerbar offset trækstang.
 • Siv/lyng slagler er standard.
 • Store 22x11-8 flyde dæk. (Boogie optiln)
 • Briggs & Stratton V-twin VANGUARD 16, 18 og 23 hk.
 • Power Schredder® er markedets absolut stærkeste og den eneste som reelt kan arbejde i 2,5 mtr. siv!

Power Schredder priser.:

18 hk 1,3 mtr. el-start V-Twin kr. 44.290,- excl. moms (kr. 56.237,- incl.)
23 hk 1,3 mtr. el-start V-Twin kr. 51.790,- excl. moms (kr. 64.737,- incl.)

18 hk 1,5 mtr. el-start V-Twin kr. 48.900,- excl. moms (kr. 61.125,- incl.)
23 hk 1,5 mtr. el-start V-Twin kr. 56.900,- excl. moms (kr. 71.125,- incl.)

Der kan tilkøbes boogie eller bag-ved-kørende hjul.
Der kan tilkomme lokale fragt og lev. omk.


.

WILDCUT® EXTREME DUTY - en brakpudser der gør en forskel..

blawildcutex175hp.

Wildcut® Extreme Duty rotorklipper

- Extreme Duty Wildcut® er reelt uden konkurrence! 

Brakpudser til tæt og sej volumen vegetation, bregner, lyng og tung meterhøj siv til store områder, hvor du ønsker højere fart samt den højest mulige driftsikkerhed!

Motoren er Japanske VANGUARD V-TWIN med 16 eller 18 hk til kommerciel brug, med en global 3 år garanti.!

Rotoren på en Wildcut er LANGT kraftigere end andre  ATV/Minitraktor klippere og roterer 2½ gange hurtigere end en traktor rotorklipper.

Uanset hvad konkurrenterne skriver, er Quad-X rotorklipper markedets stærkeste.

Vælg mellem 16 eller 18 hk Vanguard. Kun Quad-X bygger en ægte proffessionel rotor ATV brakpudser.

Quad-X Wildcut leveres med stålrotor i H profil 70x20 mm, med 60x200 mm hærdede stålknive!

Stil krav til din rotor- eller slagleklipper! Quad-X er markedets bedste! En Wildcut® har én aksel. Derfor overføres en del af  rotorklipperens vægt til ATV'en for at maksimerer ATV'en mulighed for at trække i vådområder.

Wildcut® Extreme Duty leveres med heavy duty aksel og store flydedæk.  Du behøver derfor ikke at investere yderligere, i wetlandskit, tværstivere mm. Hele pakken er 100% komplet fra starten!

 

FAKTA.:

  • Flow analyseret klippeskjold.
  • ´Flydende skjold´ = aut. vandret.
  • H-profil rotor 70x20mm med 60x200mm hærdede stålknive.
  • Kan justeres til off-set højre/venstre kørsel.
  • 6 sekunders panikstop betjenes siddende på ATV'en.
  • Højde justerbar trækstang i 10 positioner. Kugle/pin
  • I særklasse kraftigt rotorsystem. Bagud kast.
  • Rotor stop mens du sidder i sikkerhed på din ATV!
  • Klippebredde 1.2 mtr.
  • 19x7x8 store flyde dæk.
  • Højde justerbar 50-250 mm på få sekunder.
  • VANGUARD V-Twin 16 hk el. 18 hk.

.

Wildcut ExtremeDuty priser.:

16 hk kr. 32.889,- excl. moms (Kr. 41.111,- incl.)
18 hk kr. 34.978,- excl. moms (kr. 43.722,- incl.)
Der kan tilkomme fragt og lev.


.

QUAD-X ATV SLAGLEKLIPPER

bla-flail-mower-briggs-stratton-16-18hp-2107-p

Power Slagle klipper

.

En Quad-X slagleklipper, knuser og skære vegetationen i småstykker, for hurtigere kompostering til gavn for underliggende vegetation. Den opgave kræver muskler.. derfor leveres en Quad-X Slagleklipper med enten 16 hk eller 18 hk V-twin VANGUARD fra B&S.(se mere under Extreme Duty rotorklipper)

Quad-X fra Irland er hvor du er, og de ved hvad der skal til!

Skal ses!

Den absolut stærkeste Slagleklipper på markedet!

Skjoldet er vegetations flow- og styrke optimeret. Du skal derfor ikke tilkøbe modkniv eller beskyttelsesrør.  Store 22x11-8" dæk for lavt jordtryk og mindre stress på det trækkende køretøj - især vigtigt i vådområder.

Leveres med trækstang 50mm kugletræk med justerbar højde og off-set. Monteret med beskyttelsesværn mod flyvende grene og sten, for at yde brugeren maksimal sikkerhed.

Y-slagler er standard for bedste fin-deling.

Slagleklipper priser.:

16 hk el-start kr. 42.648,-  41.448,- excl. moms (53.310,- 51.810,- incl.)
18 hk m/el start kr. 43.448,- excl. moms (54.310,- incl.)
Der kan tilkomme lokale fragt og lev. omk.

FAKTA.:

 • Klippebredde 1.3 mtr.
 • Klippehøjde justerbar 20 - 200mm.
 • Højdejusterbar trækstang t/50mm kugle.
 • Trækstang off-set justerbar.
 • Off-set/hjul bagved fordel ved lidt plads.
 • Store 22x11-8 tommer flyde dæk.
 • Beskyttelses værn for førerens sikkerhed
 • Briggs & Stratton v-twin VANGUARD 16/18hk.
 • Vælg 16 el. 18 hk
 • Option Hjul "bagved" mont.
 • Ingen ATV slagleklipper gør  det bedre!

ATV.

Hos os sælger vi markedets kraftigste brakpudsere. Slagle-, SlagleSchredder og Wildcut rotorklippere, men også markedets kraftigste Rotor klippere... vi er af den grund uden præferencer.

Nu og da hører og ser vi påstande, som vi hos os ikke altid vurderer er helt korrekte... i hvert fald ikke i forhold til Quad-X. Nedenstående er sendt til os af en forhandler, som fandt følgende påstande (rød skrift) på en dansk hjemmeside (vi tilkendegiver vores erfaringer med sort tekst).:

Påstande om fordelene ved en rotorklipper, i forhold til en slagleklipper er blandt andet:

 1. Påstand. En rotorklipper har en kraftigere opbygning der ikke går i stykker.
 2. Absolut ikke korrekt. En kinesisk/øst europæisk slagleklipper holder typisk ikke længe, men det gør en kinesisk rotorklipper heller ikke... en Quad-X slagleklipper er markedets stærkeste, og den HOLDER absolut til professionel brug! Vi har flere maskiner som kører hos entreprenører, der på timeløns-basis, sælger og udfører det arbejde andre ikke kan løse. 

 3. Påstand. En rotorklipper giver mere effektiv klipning også af højt græs der normalt blot "lægges ned" af en slagleklipper.
 4. Ikke korrekt. Kinesisk/øst europæisk måske... Quad-X producerer særdeles kapable slagleklippere, som er solgt til både Skov og Naturstyrelsen, samt rigtig mange professionelle, der på timeløn udfører arbejde. Derfor ved vi med sikkerhed, at Quad-X MED garanti IKKE BARE lægger græsset ned...  

 5. Påstand. En rotorklipper har større kapacitet end en slagleklipper, du kan køre hurtigere.
 6. Temmelig ukorrekt. En rotor- og en slagleklipper udfører to forskellige opgaver. En slagleklipper skal i én arbejdsgang, både knuse og findele den vegetation som klippes. Denne proces giver en langt hurtigere kompostering til underliggende græs/kløver afgrøde. Processen kræver mere energi og derfor er tempoet lavere. Til gengæld kan vores 18 hk og 24 hk Schredder slagleklipper faktuelt klippe 2 - 2½ mtr. tæt siv ned, i en hastighed hvor man skal småløbe for at følge med. Det svarer til ca. en hektar pr. time. INGEN ATV Rotorklipper kan udføre den opgave. (husk at vi har Schredder slagleklipper op til 23 hk og 1,5 mtr. bredde)  Det er korrekt, at i eks. højt tæt græs/ukrudt alternativt 1 mtr. høj siv vil vores Wildcut Extreme Duty rotorklipper køre væsentlig hurtigere end en slagleklipper. Ulempen ved en rotorklipper er, at store mængde nedskåret vegetation, blot ligger og rådner på overfladen, uden nytte for den evt. underliggenden afgrøde. Vi slår lige fast igen, at vores Wildcut Extreme Duty med 2 cyl. Vanguard V-Twin ER markedets stærkeste! 

      

 7. Påstand. Med en rotorklipper er der ingen chance for at få sten og træstykker kastet i nakken som fra en slagleklipper da xxxx (maskinmærke fjernet) har bagudkast.
 8. Korrekt at en rotorklipper med bagudkast er mere sikker. Vores Quad-X rotorklipper har ligeledes bagudkast. Men det er ikke korrekt, at normen med en Slagleklipper er, at man skal forvente stenkast mod nakken. Kinesisk/Østeuropæisk/Amerikansk måske.. vores Quad-X Slagleklippere, er naturligvis udført med korrekt afskærmning og med CE-godkendelse.  

 9. Iøvrigt bør alle som køber maskineri, interessere sig for om værktøjet er CE-godkendt. I tilfælde af en arbejdsulykke ifbm. erhverv, risikerer du at stå uden forsikring, idet et forsikringselskab har mulighed for regres, ifald et redskab ikke er korrekt CE-godkendt.    

Venlig hilsen
Proatv