SMC ATV & CORVUS UTV

SMC ATV

 

.

 

.

.

Corvus UTV Diesel

smc_garantimaerke

CORVUS UTV Diesel

.

Corvus UTV Terrain 3-cylindret YANMAR diesel

Seriøs kvik og motorstærk 1000ccm diesel UTV, med høj laste evne. Stort tippelad. Mange lasterum. Rummelig lys luksuriøs kabine og en lækker komfortabel affjedring. Selv prisen er stærk.

LÆS MERE

SMC stor lang T3

smc700t32

.

SMC J-Max 700L EFI 4x4 T3 traktor

- i lang udgave - en brølstærk ATV som du ikke kan komme udenom! Prisen er absurd stærk... Gade lovlig til alle erhverv og private!  Priser fra kr. 51.992,- + moms

LÆS MERE

SMC stor kort T3

.

SMC J-Max 700 EFI 4x4 T3 traktor

- er et overbevisende og solidt alternativ til de største Japanske ATV - og den har det nødvendige udstyr og mulighed for EPS servo! Gade lovlig til alle erhverv og private!.   Priser fra kr. 44.988,- + moms

LÆS MERE

SMC stor kort

SMC Jumbo 302

-  en stor full-size ATV til en god pris. En god gennemprøvet 2x4 SMC som klare de fleste opgaver man byder en ATV. En rolig skovtur eller arbejde der skal udføres.

LÆS MERE

SMC kids

 

 

 

 

1

SMC 100 Racing Edition

- ingen laver en bedre børne- og junior maskine end denne dynamiske SMC! Prisen er god, kvaliteten høj, kører fantastisk - topkvalitet og den starter! Vær bare nysgerrig og tryk energisk på 'læs mere' knappen..

LÆS MERE

 

 

 

 

 

 

1

SMC R100 Sport

- ATV til børn. Den er energisk og robust.. ingen anden ATV i klassen gør det bedre. Starter og køre når du vil... SMC virker, værktøjskassen kan sættes langt væk..

LÆS MERE


1

SMC Cooper 90 ccm

- lammetæver alt andet i klassen! Frisk og fræk designet.. særdeles kvik, men nem at begrænse på en drosselskrue.. god pris!  - Denne lille robuste frækkert er i sandhed a little giant...

LÆS MERE


1

SMC Ram Mini 50

- med en kvik 50 ccm benzin motor. En driftsikker ATV 4-hjuler for de helt små. Fjernbetjent sikkerhedsstop, små greb, lav vægt, varme motordele indkapslet. En rigtig tryg cool kid's ride!

LÆS MERE

smc-images

 

Vi gør det nemt for dig

- at få et hurtigt overblik af de maskiner hvor vi er ekstra skarpe lige nu!

Læs mere