POTENTIALET I DIN ATV ELLER UTV ER UENDELIGT STORT...!

bla8506lillehvid-kant-th.Der findes mange producenter af græs- og slagleklippere samt brakpudsere, men ingen bedre og mere dedikeret end Quad-X fra Blaney Agri!

Blaneys Quad-X ATV serie, er udviklet og produceret i Irland som i forvejen er kendt for særdeles kraftig og sej vegetation, grundet beliggenheden ud til Atlanterhavet og det fugtigt klima - derfor er Irland anerkendt i hele Europa, som de bedste producenter af maskiner til klipning og vanskelig ukrudtsbekæmpelse. 

Hovedparten af Blaneys ingeniører har dybe rødder i landbruget. Maskinerne udvikles i samarbejde med jordbrugere med langt mere tradition for at benytte UTV, ATV, gamle Land Rovere og Jeeps end noget andet sted i verden! 

Det som fungere i Irland - fungere i resten af Europa - ingen steder testes grejet så hårdt som i Irland, test under endnu vanskeligere betingelser end vi har i Danmark. Det er din sikkerhed for at du køber værktøjer som virkelig virker.

Produkternene er i høj CE godkendt kvalitet og programmet er omfattende. VIDEO LINK: www.quad-X.com/video

blahigh1
Quad-x-logo

Quad-X værktøjsmåtte er bare en god idé i rigtig mange henseender.

Måtten er produceret i et materiale som samler sig omkring det man ligger fra sig - derfor ligge grejet godt, direkte på måtten når du køre i rolig fart... uden at stroppe eller binde.

Som en bonus er du også fri for skramlende lyde... og måtten er ekstrem let at montere.

ATV VÆRKTØJ.

Hele tanken for Quad-X er at lave de bedste værktøjer så effektive, at man i det virkelige liv automatisk erstatter dyre traktor timer med langt billigere ATV drift timer. I mange tilfælde når vanen er brudt, vil du eller dine ansatte indse at ATV´en også er langt hurtigere og sjovere.

Arctic Cat ATV passer fod i hose med det største ATV T3 traktor program fra 450 til 1000ccm. Du kan benytte din Arctic Cat på 100% samme betingelser som en traktor - og klart nok kan vi levere din AC i DIESEL !

Quad-X værktøjsmåtte pris kun kr. 756,- (incl. moms kr. 945,-)