SMC ATV

 

.

 

.

.

Corvus UTV Diesel

CORVUS UTV Diesel

.

Corvus UTV Terrain 3-cylindret YANMAR diesel

Seriøs motorstærk 1000 ccm diesel UTV, med power og høj laste evne. Stort tippelad. Mange lasterum. Komfortabel affjedring. Rummelig lys luksuriøs kabine.

Mulighed for tilkøb af Corvus lyddæmper pakke og mere..

LÆS MERE

SMC stor lang T3

.

.

SMC 850L V2 Twin EFI EPS 4x4 T3 traktor (kommer snart)

- i lang udgave - en ATV med et sundt overskud og en undervogn som jævner terrænet ud. Den køre suverænt. Gade lovlig til alle erhverv og private!

LÆS MERE

.

SMC J-Max 700L EFI EPS 4x4 T3 traktor

- i lang udgave - en brølstærk ATV som du ikke kommer udenom! Prisen er absurd stærk... Gade lovlig til alle erhverv og private!  Priser fra kr. 51.992,- + moms

LÆS MERE

SMC stor kort T3

.

SMC J-Max 700 EFI EPS 4x4 T3 traktor

- et overbevisende og solidt alternativ til de største Japanske ATV.  En SMC har det nødvendige udstyr og mulighed for EPS servo! Gade lovlig til alle erhverv og private!

Få's i to udgaver -  Priser fra kr. 44.988,- + moms

LÆS MERE

SMC stor kort

SMC Jumbo 302

-  en gennemtestet stor full-size ATV, til en absolut god pris. SMC 302 klarer de fleste opgaver du byder den. Hente træ i skoven, rydde sne, daglig billig transport og mange mange andre opgaver løst.

Jumbo 302 - til arbejde og afslapning.

LÆS MERE

SMC cool-kids

 

 

 

 

 

.

 

1

SMC 100 Racing Edition

- ingen laver en bedre børne- og junior ATV end denne dynamiske SMC! Prisen er god, kvaliteten høj, kører sikkert og fantastisk - kvaliteten er i top og den starter!

Vær bare nysgerrig og tryk energisk på 'læs mere' knappen..

LÆS MERE

 

 

 

 

 

 

.

 

1

SMC R100 Sport

- ATV til børn. Den er energisk og robust.. ingen anden ATV i klassen gør det bedre. Starter og køre når du vil... SMC virker, værktøjskassen kan sættes langt væk..

LÆS MERE

.
1

SMC Cooper 90 ccm

- lammetæver alt andet i klassen! Frisk og fræk designet.. særdeles kvik, men nem at begrænse på en drosselskrue.. god pris!  - Denne lille robuste frækkert er i sandhed a little giant...

LÆS MERE

.
1

SMC Ram Mini 50

- med en kvik 50 ccm benzin motor. En driftsikker ATV 4-hjuler for de helt små. Fjernbetjent sikkerhedsstop, små greb, lav vægt, varme motordele indkapslet. En rigtig tryg cool kid's ride!

LÆS MERE

smc-images

 

Vi gør det nemt for dig

- at få et hurtigt overblik af de maskiner hvor vi er ekstra skarpe lige nu!

Læs mere