Om os..

Om os…

Proatv A/S - CVR 29211531

Tranåsvej 6, DK-9300 Sæby.

Proatv A/S - startede i 1996, med at købe nogle få ATV fra SMC Taiwan for børn. Vi drev samtidig tømmerhandel (Lyngså Trælast ApS) samt Sæby Værktøj & Cross på et spinkelt, men entusiastisk grundlag.

.
I den spæde start

handlede det primært om import af ATV til børn, samt racing dele til Quad cross. ATV'er og racing udstyr blev solgt til forhandlere og private. Sideløbende blev der købt vareprøver ind fra flere producenter af ATV.

.

År 2002 fik Proatv første ATV import

med Barossa ATV som reelt viste sig at være produceret af SMC ATV.  SMC havde dengang kun et par modeller, som var interessante i Danmark. I dag har vi SMC maskiner fra 50 ccm og op til en 2-cyl. twin 850 ccm.

.

I år 2005 købte vi 300 m2

bygning på Tranåsvej 6 Sæby - for på vanlig entusiastisk vis, at indvi Sæby Værktøj... diplomatisk sagt, blev Sæby Værktøj aldrig nogen stor succes...  vi lukkede Sæby Værktøj ned..

.

Til gengæld, gav den tomme bygning

mulighed for at udvide aktiviteterne på ATV siden. Sæby Værktøj og Cross blev født... hvor den navne idé lige kom fra, tænker vi stadig over??... vi havde nemlig ikke længere værktøj, overhovedet..!  I 2007 ansatte vi en fast mand i Sæby Værktøj og Cross.

Omtrent i samme periode, var vi efterhånden trætte af at forklarer købelystne værktøjskunder, at vi rent faktisk hverken havde skruetrækkere, svejsetråd eller topnøglesæt.. - vi ændrede navnet til det mere mund-rette navn, Proatv. Vi synes selv det var en god beslutning.

.

Proatv udvider

i perioden fra 2007 til 2010 udvidede vi ejendommen på Tranåsvej over tre (3).. gange !! til godt 620 m2. I 2014 lejede vi yderligere 240 m2 lagerplads i naboejendommen. I 2018 overtog vi naboejendommen på 780 m2.

.

I 2013 fik vi importen af Arctic Cat ATV fra USA

Arctic Cat er en af verdens største ATV/UTV producenter. Desværre valgte Textron(ny ejer) i 2017 at trække Arctic Cat helt ud af Europa. I stedet ønskede Textron at koncentrere sig om nord-Amerika samt Canada.

..

2017 var starten på ny motorcykel import

i form af Italienske F.B Mondial motorcykler med historie fra 1948-60 og 10 Verdensmesterskaber. I 2018 fik vi importen af Italienske SWM, med en historie fra 1971-84 med vundet VM og EM'er og et væld af andre løb.  For at koncentrerer  os mere om Royal Enfield, opsagde vi aftalen med SWM og  F.B Mondial.

.

2018 blev vi dansk Royal Enfield importør

Royal Enfield fra år 1901 er verdens ældste motorcykel fabrikant! Royal Enfield er MC  med arv og historie uden sammenligning. Off-road og On-road. Royal Enfield byder ind med noget helt særligt! Tjek dem!

.

I 2020 blev vi dansk importør af ATV'er fra Segway Powersport

Segway gik da seriøst ind i power sport, med en komplet produktlinje af ATV og UTV. Som noget helt nyt, er der også tiltænkt hybrid modeller med op til 181 hk, dog tidligst i medio 2022.  Næste Segway trin for udvidelse er vi lovet primo/medio 2023. Da forventer vi at Segway er klar med en sprit ny 450/500cc model . Læs mere HER

..

Februar 2020 viste vi nyheden Corvus UTV'en fra Spanien.

Corvus er en større UTV, som er modtaget med glæde, af flere kundegrupper. Derfor kan du nu købe Corvus UTV som er større, både i kabine, lad og lasteevne.  Dertil får du en Japansk Yanmar 3 cyl. 1000ccm D-MFI diesel! Er der mere du bør vide.. JA, i den grad.  KLIK HER.

.

Februar 2022..  kom den længe ventet Segway Fugleman UTV..

Et absolut super køretøj med en 1000 ccm twin maskine, 4x4 og robuste 105 hk. Pludselig blev det en hel del bedre (og sjovere) at kører i marken  bakket op af 105 heste. Omgående blev arbejde en lidt sjovere! Køretøjet er selvfølgelig godkendt som 40 km/t T3a traktor.  Se køretøjet.  KLIK HER

.. 

Proatv af i dag

en veletableret importørforretning, med salg via Maskin- og Have/Park forretninger, såvel som Motorcykel forhandlere.

Pt. har vi  50+ forhandlere indenfor  Maskin- og Have/Parkforhandlere, samt Motorcykel forhandlere.

For at sikre god kundeservice i hele Danmark, sælger vi udelukkende vores ATV, UTV og Royal Enfield Motorcykler via vores forhandlernet. Øvrige vare og maskiner, sælges over en bred kontaktflade af forhandlere.

Proatv A/S er vokset år for år - og er ejet 100% af LTHN Holding ApS, en økonomisk stærk og uafhængig virksomhed. Det giver os styrke til at købe stort ind. For dig som kunde, giver det en sikkerhed for at det du køber i dag, løber vi ikke fra i morgen.

Vi er fire ivrige medarbejdere og en dygtig freelance bogholder, som sidder på pengekassen. Yderligere har vi rigtig mange gode forhandlere.

.

Vores mål er

  • At bevare, udbygge og forbedre den goodwill vi nyder fra vores forhandlere og detail-kunder.
  • At sælge, ikke bare gode produkter, men også spændende køretøjer, gerne med et "twist".
  • At have dygtige forhandlere med et bredt og relevant vareudvalg, god vejledning, om såvel køb og brug som leasing/finansiering.
  • At ansætte yderligere en til to ekstra medarbejdere inden for de næste to år.
  • At udvide vores sortiment med flere relevante produkter.

.

Vores ATV/UTV og Motorcykel import består af.:

   • SMC ATV som producere kvalitets-ATV fra Taiwan. Flere med T3a traktor godkendelse.
   • Segway ATV & UTV er T3a eller T1a traktor godkendt.
   • Royal Enfield motorcykler fra Indien, med tydelige spor fra 1950 til 1960'erne.
   • Corvus UTV Markedets pt. bedste UTV, som er større og mere Komfortabel/Luksuriøs/Lasteevne
    .

Vores redskabs- og tilbehør's import til ATV består af.:

   • Quad-X Irland. ATV redskaber som rotor klipper og verdens stærkeste ATV slagleklipper og meget mere.
   • Rammy Finland. Kan noget andre ikke kan med frontmonteret redskaber som; Slagleklipper, brakpudser, sneslynger og rotorklippere..!  - i seriøs kvalitet og flotteste forarbejdning.
   • RYKOV Tjekkiet. Fejemaskiner, front monteret ATV slagleklippere og sneplov sæt i bevisligt i professionel udførelse. Lavere pris, men absolut kvalitet!
   • Kolpin USA. Bagage- arbejds- og sædebokse med plads til passager. Stort program.
   • Spectro Oils USA. Smøre- og servicemidler der ikke overgås, men overgår!

Hos os finder du kun gode nidkært udvalgte produkter, der er testet som de bedste..!

.

ProAtv

har 1400 m2 under tag i Sæby, samt et DSV logistik lager til rådighed i Odense. Typisk lagerfører vi mellem 250 og 350 ATV og motorcykler. Produkterne kan efter aftale fremvises i Sæby.

.

Med venlig hilsen
Team Proatv

profil
profil2
Vores ejendom i Sæby. Vi har 1400 m2
under tag. ATV og MC fjernlager er
placeret i Odense.