Spectro Oils, ingen gør det bedre..

.

  ..derfor har Mercury marine og BMW motorcykler i snart to årtier, benyttet Spectro. For os siger det mere end mange ord..!  ..

Klik HER for olie-info. Har du ikke en forhandler tæt på, kan du købe i vores web shop.

4 takt motorolier gade- mx- ATV- og offroad maskiner.

Spectro Platinium 4 - 100% syntetisk er det ultimativt bedste du kan byde din motor. Platinium sikre lejer og slidflader den absolut bedste beskyttelse, bedste gear skifte, mindsket kobling slid og dermed mindsket snavs, højeste shear stabilitet, mindre friktion og dermed flere heste og bedre økonomi.

100% ægte syntetisk PAO olie sikre dig længere service intervaller. Benyttes til gade eller racing/banekørsel.

Fås som.:
10w40 1 ltr + 4 ltr
15w50 1 ltr + 4 ltr
10w60(KTM) 1 ltr

Overgår alle kendte motorcykel fabrikanters garanti krav og A.P.I/SL samt JASO/MA/MA2.
Flash point 230°C+

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspefull

Spectro Golden 4 semi-syntetisk er Spectro·s gennemprøvede super premium produkt, bygget af 50% baseolie og 50% syntetisk PAO, således vi sælger et ÆGTE semi-syntetisk produkt, baseret på de to bedste grundprodukter der kan købes for penge.

Bedre gearskifte, zink additiv, højeste shear stabilitet enorm slidstyrke og god økonomi. Et exceptionelt godt køb til prisen. Benyttes til gade eller racing/banekørsel.

Fås som.:
10w40 1 ltr + 4 ltr
15w50 1 ltr + 4 ltr
Overgår alle kendte motorcykel fabrikanters garanti krav og A.P.I/SL samt JASO/MA/MA2.
Flash point 216°C+

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspeGoldenM

Spectro 4 MC kombinerer den bedste base olie sammensat med overlegne additiver til at frembringe en fantastisk smørevne og beskyttelse. Alle gear- og koblings dele samt motoren er sikret et langt og problemfrit liv.

Denne base olie er så stærk et produkt, at er du typen der gerne skifter lidt hyppigere kan du benytte denne olie til ALLE typer motorcykler og racing.

Fås som.:
10w40 1 ltr eller 4 ltr.
20w50 1 ltr. - 20w50 er lige sagen til en gammel utæt Nimbus eller engelsk motorcykel.

Overgår alle kendte motorcykel/ATV fabrikanters garanti krav og A.P.I/SL samt JASO/MA/MA2
Flash point 216°C+

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspeM4

Spectro Platinium SX 4 100% Syntetisk formuleret specielt til 1 cylindret MX motorcykler og quads off-road... SX er ultimativ! Flere heste ud af motoren, ekstrem resistent oliefilm, massivt øget mængde ZDDP zink anti slid additiv som mindsker slid på ALLE bevægelige dele.

Udviklet til at modstå MEGET høj temperatur og holder sig selv ren - hvor andre ordre olier er tydelige sorte efter et blot par timer. Bemærk flash point 230°C+   SX4 er toppen.

Fås som.:
10w40 0,95 ltr.
15w50 0,95 ltr.

Overgår alle kendte motorcykel/ATV fabrikanters garanti krav og A.P.I/SL samt JASO/MA/MA2
Flash point 230°C+

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspecSX

Spectro Golden 4 off-road semi-syntetisk er Spectro·s gennemprøvet super premium blandings produkt som ligger tæt på full syntetisk. Bedre gearskifte, højeste shear stabilitet enorm slidstyrke, ZDDP og god økonomi. Et exceptionelt godt køb til prisen.

Off-road varianten er specifikt sammen sat til at modstå hårde krav fra alle typer moderne off-road maskiner fra MX motorcykler til ATV utility der bestiller noget...

Fås som 10w40 og 15w50 dk/1 ltr.

Overgår alle kendte motorcykel/ATV fabrikanters garanti krav og A.P.I/SL samt JASO/MA/MA2 og Flash point på 216°C

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspecgoldenoffroad

Spectro 4 Off-road er en super premium olie designet for off-road med store temperatur skifte og vedvarende hård belastning.

Som øvrige off-road produkter er der tilsat ekstra ZDDP additiver der er det suverænt bedste antislid middel under barske forhold.

Fås som 10w40 1 ltr.

Overgår alle kendte motorcykel/ATV fabrikanters garanti krav og A.P.I/SL samt JASO/MA/MA2
Flash point 216°C

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspe4offroad

Spectro 4 ATV kombinere den bedste baseolie og de bedste anti-slid additiver ZDDP som er tilgængelige. Det sikre dig et fantastisk produkt især set i forhold til prisen.

Spectro 4 kan også benyttes til racing hvis du er type som gerne skifter olie tidligere end nødvendigt.

Overgår alle kendte ATV fabrikanters garanti krav og A.P.I/SL samt JASO/MA/MA2
Flash point 216°C

Fås som 10w40 1 ltr.

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aSpeatv

2 takt motorolie gade, mx, off-road, ATV

Spectro Platinum SX2 32:1 100% Racing syntet er den ultimative 2-takt olie! Olien er formuleret specifikt til brug i moderne højtydende 2-takt motocross racing motorer. Platinum brænder så rent at den faktisk er røg- og sod fri, hvilket gør den optimal, også i forbindelse med udstødningsventiler hvor der stilles store krav til renhed.

Overgår alle kendte motorcykel/ATV fabrikanters garanti krav og A.P.I/TC, ISO-EGD samt JASO/FD

Lagerføres i dk/1 ltr og 3,787ltr.

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspecSX2T(3)

Golden Spectro® 2-cycle Syntetisk Pre-mix blend er olien som har grundlagt Spectro og det gode omdømme! Sansynligvis den mest vindende olie out there.. denne olie er klinisk renset for flest mulige overskuds opløsningsmidler som i stedet er erstattet af koncentreret kvalites olie. Det gør det muligt at blande 1:50 for ekstra motorydelse, mindre risiko for tændingsbanken, mindre røgudvikling, minimeret risiko for tændrørsdefekt.

Golden Spectro super olie der ikke et budget køb, men bør vurderes i lyset af blandings forholdet og ydelsen - så er der en helt ny indgang til ydelse/pris.

Bland som fabrikantens anbefaling eller 1:50. Overgår alle kendte motorcykel/ATV fabrikanters garanti krav og A.P.I/TC

Lager dk/1 ltr.

largeclick_1aspec2Tgolden(1)

Scooter fra 30 km/t til 140 km/t racing

Spectro Platinum Scooter 2T 100% syntet. Det absolut bedste til din scooter hvad enten den har 1 eller 20 hk! Ved 20 hk er den et must have. Denne olie holder en evt. udstødningsventil eller din udstødning fri for kul aflejring. INGEN anden olie forbrænder renere! Platinum beskytter og vedligeholder din motor - og er faktisk røgfri.

Benyttes iht fabrikantens anvisning eller 1:50

Platinum overholder og overgår JASO/FD og ISO-L-EGD

Fås som dk/1 ltr.

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspeplatinSCOOTER(2)

Spectro Golden 2T Scooter Semi-syntetisk. Det fornuftige og mest efterspurgte valg.

Spectro Golden er en overlegen olie specielt til scooter. Den holder stempel og stempelringe rene, soder stærkt begrænset og er næsten røgfri - sikre bedre økonomi og høj levetid på din motor.

Overgår som alle Spectro olie produkter alle kendte fabrikanter garanti krav og JASO/FD samt ISO-L-EGD.

Fås i 1 ltr.

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aGoldenSCOOTER

Olie for gear, differentiale, transmission med/uden kobling

Spectro Platinum Transmission Gear olie 75w90 - en ultimativ olie til alle high performance gearkasser. Platinum er en 100% syntetisk olie med banebrydende additiv teknologi som reducere transmissionstab, minimere slid på de enkelte komponenter og giver bedre gear skifte.

Alt sammen munder det ud i bedre økonomi, lidt mere effekt på baghjulet og et længere liv til din gearkasse og kobling.

Ratet GL-1

Fås som dk/1ltr.

largeclick_1aspePlatinumGear(1)

Spectro Hypoid gear olie. Hypoid er formuleret med højeste mulige densitet og højeste V.I. petroleum base olie. Der er tilføjet specielle EP additiver for yderligere at minimere slid på pinion/hypoide tandhjul.

Dette fine produkt er designet til alle ATV og motorcykler inklusiv BMW® og MotoGuzzi® med kardan og bagtøj med hypoid tandhjul. Hypoid kan ikke benyttes i gear med våd kobling.

A.P.I./GL5

Fås i dk/1 ltr.

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspehypoidGL-5(1)

Spectro SX Clutch saver - har meget høj shear stabilitet. Tåler tævene fra motocross. Det vil sige at end ikke de brutale 2 og 3je gear starter eller "fedtekobling" ud af svingene kan ødelægge viskositet og holdbarheden i denne olie.

SX Clutch saver beskytter både gear og kobling - tilsat special polymers som giver uovertruffen positiv koblingsfunktion, som fjerner koblings klistring og sørger for at koblingen ikke skrider med stort slid til følge. Olie beholder korrekt viskositet selv under meget høje temperaturer. Super produkt til en god pris.

Overgår alle kendte motorcykel/ATV fabrikanters garanti krav og er API/SL ratet.

Fås i dk/0,946 ltr.

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspecSXClutch

Spectro Golden Gear Lube. Højeste shear stabilitet - en ultimativ gearolie med eller uden vådkobling til alle normale off-road køretøjer og 2-T MX.

Beskytter både gear og kobling - giver positivt koblingsfunktion som fjerner koblings klistring og sørger for at koblingen ikke skrider med stort slid til følge. Skifte frekvensen kan nedsættes sammenlignet med SX Clutch saver. Super produkt til en god pris.

Fås som dk/1 ltr

SDS Datablad (pdf)

largeclick_1aspeGoldenGear

Yamaha special diff. olie t/bagtøj med bremser

Spectro ATV Wet Brake & Gear Oil. Designet til de utility ATV som har bremsen i olie sammen med differentialet.

Spectro Wet Brake har overlegen evne til at modstå ekstremt tryk fra både bremse og gear/differentiale - formår på en gang at beskytte de dyre differentiale gear hjul og samtidig sørge for tilpas friktion til bremsen ved hjælp af special formuleret additiver.

Undertrykker bremsestøj og småraslen men tillader perfekt bremseevne og god køling til en belastet bremse.

Et uundværlig produkt til de Honda, Yamaha, Suzuki med flere som har dette bremsesystem.

Fås i dk/0,95 ltr.

largeclick_1atvwetbrake-282x442

Støddæmper og forgaffel olie

Spectro SX400 Shock og Fork. 2,5w 100% Syntetisk. Hvis du køre cross og går op i din affjedring er det her du vil være...

I.V. PAO syntet og de bedste additiver sørger for at olien ikke skummer. SX400 har exceptionel høj viskositet som sikre at din dæmper/gaffel er nøjagtige lige så god på sidste runde som første runde... Olien smøre godt for mindre slid på din dæmper og længere service intervaller.

ELKA Suspension anbefaler kun to olie fabrikater. Elka´s egen olie og denne Spectro! Hvorfor? Fordi de har testet med den og fundet den god! - Be´ dit service center benytte denne olie til dine Elka, vil de ikke... find et andet sted, eller medbring den selv!

Fås i dk/0.473 ltr.

SDS Datablad (pdf)

Spectro Golden Cartridge/Fork Fluid Semi-syntetisk. Spectro Cartridge er designet specielt til cartridge dæmpere. 

Olien er semi-syntetisk og lavet af de bedst mulige base olier og synteter, tilsat antiskum og antislid additiver. Golden Cartridge sikre no stiction, og fantastisk smørring og vedligehold af pakdåser.

Fås som dk/1 ltr i 7,5w light og 5,0 very light.

SDS Datablad (pdf)

Spectro Golden Shock Fluid Semi-syntetisk støddæmper olie. Møder alle kritiske krav fra selv den nyeste dæmper teknologi, under alle forhold! Høj viskositet sikre mod dæmper fading(over ophedning) og top additiv sikre at olie ikke skummer.

ELKA Suspension anbefaler kun to olie fabrikater. Elka´s egen olie og denne Spectro! Hvorfor? Fordi de har testet med den og fundet den god! - Be´ dit service center benytte denne olie til dine Elka, vil de ikke... find et andet sted, eller medbring den selv!

Fås i dk/1 ltr. som 2,5w ultra light og 7,5w very light.

SDS Datablad (pdf)

Spectro Fork Oil er designet til gade motorcykler - kan benyttes til alle typer forgaffel.

Produceret i raffineret V. I. base olie tilsat eksklusive additiver som forhindre at olien skummer ligesom der er tilsat anti-slid additiv.
Perfekt olie til gadebrug som smøre dæmperne og beskytter pakdåser. Super køb til en god pris!

Fås i dk/1 ltr viskositet 5w, 10w og 15w 

SDS Datablad (pdf)

Div. vedligehold, kæde, filter, fedt, opstart, bremser

Spectro Assembly Lubricant 118ml.(samle og opstart olie) Alle der åbner en motor i ny og næ, uanset det er en 50 ccm scooter eller en racer motor bør absolut have dette produkt på hylden.

Det mest kritiske tidspunkt for en motor er under opstart. Uden korrekt olie film sker der straks rivning. Spectro Assembly er en fed olie tilsat anti slid polymers som smøre fra start, den tørre ikke ud i samle processen og bliver hvor den skal være. Spectro Assembly kan også benyttes som konservering ved langtids opbevaring.

Smøres på og i alle lejer, stempel, stempelringe, krydspind, knastaksel, gear osv. Sikre komplet smørring og nænsom start med 100% beskyttelse af nye motordele.

Spectro Assembly er et MUST HAVE produkt.   

Spectro SPL Grease Vandfast syntetisk fedt.

Vander ikke ud selv under meget varm og hård belastning, tåler saltvand/marine, beskytter mod vand indtrængning, ideel til alle vanskelige stressede opgaver - som hårdt belastet hjul lejer, svingarme, bagsvinger, A-arme osv.

Overgår almindelig fedt på ALLE måder.  

NLGI.No2EP

Fås som fedt tube med 0,3 ltr eller stor fingerdåse med 455 gram. 

Total Tac Chain Lube - formuleret garanteret overlegen smøreevne og beskyttelse under de mest ekstreme forhold. Golden Spectro® Total Tac indeholder den højeste kvalitet polyisbutylene syntetisk base olier i kombination med fortykkelses additiver. Total Tac modvirker slid og beskytter kæde/tandhjul længe efter at andre type smøremiddel har givet op..

Total Tac er O-ring sikker, minimere kædestøj og modstår udvaskning. Total Tac er non-dryp og opskummende for bedre indtrængning og mere overflade beskyttelse. Afgiver ikke farve.

SDS Datablad (pdf)

Z-Clean Chain Lube
 - er et banebrydende nyt produkt, som indeholder en speciel zink formulering som sikre hidtil uset antislid beskyttelse der medføre mindre slid og dermed øger levetid på kæde og tandhjul.

Tiltrækker ikke snavs og skidt og slynges ikke af kæden når anvisningen følges. O-ring sikker. Særdeles velegnet til både off- og on-road, såvel Motocross og 300 km/t gade motorcykel som knallert. 

Z-Clean er næste generation af kædespray..! og fås som normal spray og MINI rejse flaske.

LIGE NU 50% RABAT - SE SHOPPEN!!

SDS Datablad (pdf)

Spectro Dot 4 Racing  brake fluid 600.

Denne bremsevæske er fremstillet til at opnå den absolut højeste kogepunkt muligt. Det er en rigtig racing væske som har et kogepunkt på hele 312°C - det er så højt at du faktisk har elimineret risiko for kogende bremsevæske.

Kan benyttes til både on- og offroad.  

Fås i fl/0,355 ltr.

SDS Datablad (pdf)

Spectro Golden Supreme Dot 4 Brake fluid.

Fås i fl/0,355ltr.

Overgår Dot 4 har kvalitet som så den møder EU dot 5.1 bremsevæske.

SDS Datablad (pdf)

 

Spectro Foam Filter Fluid. (Filter olie) Designet af cross kørere til cross kørere, som kender besværet med hurtig og let filter vedligeholdelse.. Spectro filterolie med High Tac teknologi er fed nok til at forblive i filteret i stedet for i bunden af filter kassen - men på samme tid klistret nok til at indfange og fastholde selv den fineste støv. Det gør den samtidig med at sikre masser af luft, så din motor yder absolut max!

Spectro filter olie er vandskyende og kan benyttes på alle skumfiltre. 

Fås i dk/1 ltr. 

SDS Datablad (pdf)

 

Spectro Air Filter Oil har betydet et vigtigt skridt fremad i filter funktion på spray; High Tac syntet teknologi formår nu at fange og fastholde støvet selv efter mange timer med motorvibrationer.

Med SX filter High Tac kan støv ikke gennemtrænge filteret. Benyttes sammen med Filter Cleaner for komplet filter service. Filter Oil forbliver aktivt og tørre ikke ud.

Ideel til alle skumfiltre, som rejse flaske og til skumfiltre som ikke er mulige at klemme dyppe filterolie ud af pga gummi manchet mm. Super produkt!!

Spectro Filter Cleaner den ultimative tidssparer! Slut med store spande med snavsede lugtende opløsningsvæsker stående i en spand... Væd filteret med  filter cleaner og lad det arbejde. Straks vil du se at der sker noget - derefter smider du filteret i en spand varm vand og vidunderet sker - nemlig et helt rent filter.

For bedste resultat benyt Spectro filter cleaner sammen med Spectro filterolie på spray.

Spectro 101 er et petroleum destillat som WD40 - men Spectro er til en bedre pris og nemmere at benytte da væsken skummer ud i stedet for en lang hidsig stråle.. kan benyttes til alt, fra kabel smørring til rustpenetrerende, smørring, rustbeskyttende, rensende, vandfortrængende, hængsler, MC, cykel osv...

Uundværlig i enhver husholdning!

SDS Datablad (pdf)

Spectro Brake & Metal parts cleaner. Bremserens - men renser stort set alt metal - lige så uundværlig som 101 

SDS Datablad (pdf)

Vask, rens og polish

Spectro MRA Mud Release Agent - en super effektiv  pumpe spray som kan give dig en klar konkurrence fordel! Især ATV og quads, men også motorcykler kan på en løbsdag med tung og våd bane slæbe rundt med så mange kilo jord at det svare til at du har mistet 5 hk - og din affjedring står forkert! 

Løsningen er; Spray din maskine alle steder hvor der opbygges jord og snavs, det vil forhindre opbygning, da mudder og jord da simpelthen glider af. (Den absolut billigste tuning du kan købes!)

Spectro Premium Motorcycle Wash - vaskemiddel. Du vil nægte at tro hvor godt det virker, indtil du selv tester.. - det er den bedste vaskerens.

Den besværligste snavs, vejfilm, fedt, bremsestøv, sortsnavs på plast løftes pludselig nemt af og efterlader overfladen ren og blank.

Bilfælge med bremsestøv.. prøv det!

Indeholder ikke opløsningsmidler eller aggressive kemikalier - altså kan du rolig bruge den til daglig rengøring af din motorcykel så den vil fremstå ny.

Også fantastisk til brug på bilens alufælge.   

Fås som håndpumpe med 1 ltr. og re-fill dunk med 3,8 ltr

Spectro Spray & Polish er et lækkert og nemt rense- og poler middel som gøre overflade finish til et let og fornøjende arbejde. Spray og tør af - derefter har du en ren og flot flot overflade med en god farve der får dit køretøj til at ligne en million.

Kan benyttes på plast, krom og malede overflader.

Spectro Premium Fuel Conditioner & Stabilizer. Fremstillet specielt til alle motorcykel, ATV, cross maskiner, plæneklipper og andre motorer, også højtydende som har stilstandsperioder.

Spectro Fuel Conditioner sikre dig bedste ydelse og let start fra sæson til sæson. Kan bruges i alle benzin motorer fra plæneklipper til superbikes. Funktionen er bekæmpelse af korrosion og lak opbygning samt etanol baseret korrosion. Fuel Conditioner virker smørrende på spjæld, nåle, dyser, ventiler, kontakter.

Moderne benzin nedbrydes hurtigt og lukker eller begrænser de små kanaler i brændstofsystemet med en meget dyr karburator udskiftning til følge. Fuel Conditioner forhindre benzin relateret belægninger som lak dannelser og sikre let start fra sæson til sæson. Benyt Fuel Conditioner ved hver tankning eller som minimum i sidste tankning inden sæson slut eller stilstand over 2 uger.

Fås i dk/0,25 ltr og 0,95 ltr. (blandes 0,10 ltr til 20 ltr. benzin)

Spectro Year Round Coolant - dunk med 0,95 eller 1,95 ltr.

Fremstillet specielt til alu motor og alu kølesystemer. Year Round er færdigblandet lige til at hælde på eller efterfylde med. Year Round Coolant sikre at du hele tiden har et rent kølesystem som yder max og holder din motor på korrekt temperatur.

SDS Datablad (pdf)