POTENTIALET I DIN ATV ELLER UTV ER UENDELIGT STORT...!

bla8506lillehvid-kant-th.Der findes mange producenter, men ingen bedre og mere dedikeret end Quad-X fra Blaney Agri!

Blaneys Quad-X ATV serie, er udviklet og produceret i Irland. Hovedparten af Blaneys ingeniører har dybe rødder i landbruget. Maskinerne udvikles i samarbejde med jordbrugere, med langt mere tradition for at benytte ATV og UTV til arbejdsbrug, end noget andet sted i verden! 

Det som fungere i Irland - fungere i resten af Europa - ingen steder testes grejet så hårdt som i Irland, test under endnu vanskeligere betingelser, end vi har i Danmark. Det er din sikkerhed for at du køber værktøjer som virkelig virker. Produkternene er i høj CE godkendt kvalitet og programmet er omfattende. VIDEO LINK: www.quad-X.com/video

QUAD-X FODERVOGN KYLLING OG RÅVILDT 

.
bla-chickfeeder

.

.Quad-x-logo

350 kilo foder i en kørsel.

.

Kyllinger. Billede viser en maskine til kyllinger indendørs. Derfor dæk til hårdt underlag og mulighed for automatisk udlagt papir, for at undgå foder spild.

Det bliver ikke nemmere.. hægt fodervognen på din ATV, eller andet trækkende køretøj med kugletræk - juster foderflow, åbn spjældet og kør... mere effektivt, tidsbesparende  og den billigste måde at fodre på.

Råvildt. Fodervognen leveres uden papirsystem, men med store offroad terrængående dæk, således du kan fodre uanset jordforholdende er bløde.  

Klat/dynge fodring til klovbærende vildt, har begrænset virkning.

Med Quad-X råvildt vognen stribefodre du. Derfor er vildtet i stand til at finde foderet.

Intelligent fodring giver en nem mulighed for at dirigere vildtet. Har du eksempelvis arealer med juletræer, er det langtfra attraktivt, når vildtet søger føde ved at æde de nye skud på grenene.

Har du derimod ønske om du god jagt eller flotte dyr at beundre, så fodre du efter det.

Det virker og bliver ikke nemmere.  

Fakta.: 

 • Kapacitet 350 kg.
 • Beholderen er galvaniseret for lang levetid.
 • Udendørs. Store hjul som køre ovenpå i bløde arealer. 
 • Presenning incl. for at holde foderet tørt.
 • Justering af foder mængde.
 • Åben/lukke spjæld kan betjenes sidden på ATV'en
 • (der arbejdes på mulighed for fjernbetjening)
 • Letter din hverdag og og giver masser af råvildt.
 • Kugletræk.
bla-chiimg_0463

.

.

Pris kr. 18.390,- excl. moms  (kr. 22.987,- incl.)


QUAD-X FODERVOGN FÅR OG LAM.

blastockfeeder4

.

.

Quad-X fodervogn, får og lam - er fremstillet i Irland, hvor de har meget erfaring med store bestande af får og lam. Din sikkerhed for at tingene virker.

Med din ATV, kan du nu billigt, enkelt og hurtigt ligge op til 350 kilo foder ud pr. gang - i afmålte dynger - i stedet for at slæbe rundt på tunge sække.

NYHED til dig som har får og lam... eller andre dyrearter som med fordel klat/dynge fodres.  

Med en fodervogn fra Quad-X bliver det nemmere, hurtigere, billigere.. Har du får med lam, styrker denne metode udviklingen af dine lam...

.

Pris kr. 14.000,- (incl. moms 17.500,-)
(Topdæksel til-købes separat)

Fodring af får, lam og..

Forestil dig.. slut med fodertrug og sække... En Quad-X fodervogn vil lette din hverdag, spare tid og samtidig minimere foderspild.

En Quad-X fodervogn laster 350 kilo på en gang. Vognen kan kobles på din ATV eller andet køretøj med almindelig kugletræk.

Indbygget i vognen er der en justerbar doserings mekanisme. Fremførings-sneglen drives af hjulene, sådan at vognen automatisk ligger en dynge for hver ca. 180 cm. Du kan justere mængde sådan at vognen doserer mellem ca. 0,5 og 2 kilo efter dit valg.

Afstanden på 180 cm er et bevist klogt valg. Når foderet ligger i dynger æder fårene hoved mod hoved og tramper dermed ikke i foderet. Er der svage får eller lam i flokken, kan de døje med at få plads ved et trug. Ved brug af fodervogn er der ingen problemer for svage dyr.

 • Kapacitet 350 kg.
 • Beholderen er galvaniseret for lang levetid.
 • Store 22x11-8 hjul som køre ovenpå i bløde arealer.
 • Option. Top låg som beskytter med regn.
 • Justering af foderdynge, mellem ca. 0,5-2 kilo.
 • Letter din hverdag og beskytter dine dyr.
 • Kugletræk.