Quad-X Sprøjtevogn

POTENTIALET I DIN ATV ELLER UTV ER UENDELIGT STORT...!

bla8506lillehvid-kant-th.Der findes mange producenter, men ingen bedre og mere dedikeret end Quad-X fra Blaney Agri!

Blaneys Quad-X ATV serie, er udviklet og produceret i Irland. Hovedparten af Blaneys ingeniører har dybe rødder i landbruget. Maskinerne udvikles i samarbejde med jordbrugere med langt mere tradition for at benytte ATV og UTV end noget andet sted i verden! 

Det som fungere i Irland - fungere i resten af Europa - ingen steder testes grejet så hårdt som i Irland, test under endnu vanskeligere betingelser end vi har i Danmark. Det er din sikkerhed for at du køber værktøjer som virkelig virker. Produkternene er i høj CE godkendt kvalitet og programmet er omfattende. VIDEO LINK: www.quad-X.com/video

 

230 LTR. SPRØJTE/VANDVOGN

bla230l-towed-sprayer_w


 

Quad-x-logo

Quad-X 230L sprøjte og trailer

Skal du medbringe vand til dine dyr, vande nyplantede træer, eller sprøjte større arealer? Så har du nu  en løsning.

Har du en å, eller en sø på ejendommen, kan du pumpe vand op i beholderen med motor-suge løsningen og filter. Du slipper for vandafgift spare tid og omkostninger med minimeret transport efter vand.

blaanti-drift3_large

.Med Quad-X kan du naturligvis vælge motoren fra.

Uanset har du en god trailerløsning med 230 ltr. Sprøjtetank med Superpump Quad X Præcis alu sprøjtelanse til plet- og keglesprøjtning.

Løsningen arbejder problemfrit med en 335 cm Antidrift bom eller 480 cm Quad-X præcisions sprøjtebom. Med sprøjtetanken på en trailer, stilles der begrænset krav til det trækkende køretøj.