POTENTIALET I DIN ATV ELLER UTV ER UENDELIGT STORT...!

bla8506lillehvid-kant-th.Der findes mange producenter af redskaber til ATV og UTV, men ingen bedre og mere dedikeret end Quad-X fra Blaney Agri!

Blaneys Quad-X ATV serie, er udviklet og produceret i Irland  og hovedparten af Blaneys ingeniører har dybe rødder i landbruget. Der udvikles i samarbejde med jordbrugere, med langt mere tradition for at benytte ATV og UTV end noget andet sted i verden! 

Det som fungere i Irland - fungere i resten af Europa - ingen steder testes grejet så hårdt som i Irland. Det er din sikkerhed for, at du her køber værktøjer som virkelig virker. Produkternene er i høj CE godkendt kvalitet og programmet er omfattende. VIDEO LINK: www.quad-X.com/video


 

blarive6ft-atv-harrow1

.

Quad-x-logo

Quad-X rivenet.

.

Quad-X ved hvad ATV handler om... derfor producere de harve net, men tilpasset så de er ATV egnet selvfølgelig...


CE-godkendt.

Et harvenet er vel et harve net..?? svaret er JA.. og NEJ!

Quad-X harve/rive/jævne-net er CE-godkendt og fremstillet i 11 mm høj-styrke stål for længste levetid. Fantastisk til forårs klargøring af dit græs, jævne arenaen, fjerne mos eller harve inden såning - men du kan også benytte den til golf banen, stranden, ride centeret, fodboldbanen, gårdspladsen, grusvejen, jævning af gødning/møg mm.

Quad-X rivenet er udviklet til ATV eller havetraktor, som typisk kører hurtigere end en traktor. Derfor er ståltypen og udformning anderledes.

Quad-X harven leveres med 60 mm tænder. Fås i to bredder hhv. 120 cm eller 180 cm - og nettet er 3-vejs! Træk den ene vej og harven går dybt. Modsat vej for flot rivearbejde - vend den med oversiden nedad for at jævne! Monteringen på ATV'en er let - du ligger en stålring ned over trækkuglen eller i dit pin-træk.

Quad-X er proff grej til dig, der ønsker robust og gennemtestet kvalitets værktøj med reel nytteværdi.

Quad-X overgår i den grad kinesiske river. Styrkemæssig, fornøjelse og resultat!

Fakta.:

  • 11 mm højstyrke stål.
  • CE-godkendt.
  • 3-vejs. (3 i 1)
  • Produceret direkte til ATV/UTV.
  • Bredder 120 cm eller 180 cm.
  • Længde 145 cm
  • U-undværligt redskab!
  • Leveres færdigsamlet.
  • Enkel montering.

Priser.:
Harvenet 120 cm kr. 3.945,- (incl. moms kr. 4.931,-)
Harvenet 180 cm kr. 5.448,- (incl. moms kr. 6.810,-)
(Der kan tilkomme fragt)

LÆS OM SMC ATV

LÆS OM ACCESS ATV


 

blarive4ft-6ft-harrow